Activiteitencommissie

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Petra Baggerman (moeder van Delano en Keano), Hennie den Haan (moeder van Marko, Rick en Corné) en Areke van Ommeren (moeder van Sebastiaan en Lauren).

Met zijn drieën organiseren wij activiteiten bij SCZ voor jong en oud, maar vooral voor de jeugd. Ook ondersteunen wij jeugdcoördinator Peter Nijhof met regelen van diverse dingen, bijvoorbeeld kleding en communicatie .

Welke activiteiten organiseren wij?

Elk jaar staan altijd de standaard activiteiten op de agenda:

  • Sponsorloop

  • Geraniumverkoop

  • Kinderbingo

  • Voetbalkamp/dagje uit

  • Sinterklaasfeest/ bowlen

  • Pupil van de week

  • Laatste vrijdag van de maand bingo

Maar er zijn nog meer ideeën om te gaan organiseren voor onze leden van SCZ. In de nabije toekomst willen we meer activiteiten organiseren waar jeugd en senioren samen aan kunnen deelnemen.  Een samenwerking tussen jong en oud maakt een voetbalclub in een dorp hechter.

Waarom organiseren wij de activiteiten?

De activiteiten organiseren wij voor de gezelligheid en binding met de club. De acties waar de kinderen geld ophalen (bijv. geraniumverkoop) gebruiken wij om de andere activiteiten te kunnen bekostigen ( bijv. voetbalkamp en sinterklaasfeest).

Dit jaar zijn we begonnen met bingo voor volwassenen en bingo met kinderen. Door de bingo komen er mensen die helemaal niets met SCZ hebben, maar door de gezelligheid en organisatie komen de mensen weer elke maand weer terug.

Publiciteit activiteiten

Op facebook/twitter/website en regionale kranten brengen wij onze activiteiten onder de aandacht. Dus like www.facebook.com/sczzoelen  en twitter @scz_zoelen / @scz_jeugd

Voor leuke ideeën en vragen staan we altijd open! Ons emailadres is SCZ.activiteitencommissie@gmail.com.

Hoofdsponsors

Highlights

 

 

SCZ Party Tournament 24 & 25 juni 2017

Super gezellig en groot 2 daags 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor dames en herenteams.

Vorig jaar was het sportief en gezellig, maar dit jaar moet het nog veel gezelliger!! Dat gaan we doen door de feestavond op de zaterdag nog wat grootser aan te pakken. Natuurlijk staat de beste feest dj van Nederland weer achter de draaitafel: Kelvin van Santen. De camping zal dit jaar op het voetbalveld zelf zijn om het nog gezelliger te maken.

Voor inschrijven of vragen kunt u mailen naar scztoernooi@gmail.com

Respect langs de lijn!